Monday, September 15, 2014

I nær framtid

Ny sogneprest på plass

Kategorier: S_Slagen | Forfatter: Terje Espen Johansen | Opprettet: 10/5/2011 | Visninger: 2100

Den nye sognepresten er på plass. Han heter Arne Christian Halseth, er 50 år, gift med Randi og far til fire gutter og bestefar til to.

Han kommer fra Nykirke, og har bodd og arbeidet på ulike steder i landet, alt etter hvilken jobb han har hatt. Og han har jobbet med forskjellige ting: Industriarbeider på Anker batterier i Horten, fengselsbetjent i noen år, feltprest i Garden og på Setermoen i til sammen fem år. Han har vært fungerende sokneprest i Nore og Uvdal og på Tjøme, jobbet som kateket i Borre, 14 år som døveprest for døve og døvblinde i Stiftelsen Signo. Erfaring like bredt som smilet. Vi ønsker sogneprest Arne Christian Halseth hjertelig velkommen.

Print Bookmark and Share

Return to previous page